Selecteer een pagina

Bent u met uw bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie, is er een nieuwe afdeling geopend binnen uw bedrijf of heeft uw bedrijf een (bouw)project afgerond? Voor al deze redenen kan OrganiTief een passend feest organiseren voor al uw personeel of de bewoners.

Evenementenbureau Scheveningen voor projectafronding Evenementenbureau Scheveningen voor projectafronding Projectafronding

Hieronder vindt u enkele referenties van evenementen die OrganiTief in het verleden georganiseerd heeft ter gelegenheid van een projectafronding.

Diverse projecten

“OrganiTief: creatief, cooperatief en communicatief: do we need to say more?”

Evenementenbureau Scheveningen voor projectafronding

Al enige tijd werken wij bij diverse uiteenlopende projecten samen met OrganiTief. Onlangs nog hebben wij een nieuwbouwproject opgeleverd aan de huurders, hebben wij feestelijk afscheid genomen van onze directeur en raad van toezicht, op locatie gedineerd met de leden van ledenraad en onze huurders kennis laten maken met onze fusiepartner.

Evenementenbureau Scheveningen voor projectafronding

Deze evenementen vonden plaats in een kort tijdsbestek. Als opdrachtgever wil je dus ontzorgd worden. Een woord waaraan Petra Polderman en haar collega’s tot in het kleinste detail invulling geeft. OrganiTief: creatief, cooperatief en communicatief: do we need to say more?

Arjette Dijs – Adviseur communicatie – Ymere

Lees de volledige recensie

Renovatiefeest

“Wederom alles overgelaten aan Organitief en een zeer geslaagd evenement achter de rug


Evenementenbureau Scheveningen voor projectafronding

Wederom alles overgelaten aan Organitief en een zeer geslaagd evenement achter de rug. Na een soepel verlopen renovatie van 140 woningen wilden we de bewoners bedanken voor hun medewerking. In een festival-achtige sfeer napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Dat is prima gelukt: bewoners blij, wij blij!”

Ester Zwinkels – Dunavie

Lees de volledige recensie

Feest start nieuwbouwproject

“Haar voorstel, de organisatie en het evenement zelf sloten naadloos aan bij onze verwachtingen.”

Evenementenbureau Scheveningen voor projectafronding

Woningcorporatie De Woningbouw uit Weesp startte in november 2011 met de bouw van een bijzonder appartementencomplex: Meidoorneiland. De officiële start van de bouw moest gecombineerd worden met de start van de verhuur van de appartementen. De Woningbouw heeft Petra Polderman gevraagd de organisatie op zich te nemen van dit feestelijke evenement, daarbij rekening houdend met de verschillende doelgroepen. Haar voorstel, de organisatie en het evenement zelf sloten naadloos aan bij onze verwachtingen.

Arjette Dijs – De Woningbouw

Lees de volledige recensie