Selecteer een pagina

Bruiloft

Gaat u trouwen, maar weet u niet waar te beginnen met de organisatie?! OrganiTief helpt u met de gehele organisatie: van het bepalen van de locatie tot het uitnodigigen van de gasten en van het aankleden van de locatie tot het serveren van het diner. Wij maken uw droom bruiloft werkelijkheid en garanderen een onvergetelijke dag! Uw bruiloft uit handen geven aan OrganiTief betekent dat u zelf nergens naar om hoeft te kijken en dat het echt uw dag wordt.

Hieronder vindt u recensies van bruiloften die OrganiTief in het verleden georganiseerd heeft.

Droombruiloft

“Petra en Anouk hebben onze droombruiloft waargemaakt. Het was echt een geweldige dag!!!! Alles was van begin tot het eind super geregeld, duidelijk, geen onverwachte kosten of verrassingen.”

CeremoniePetra en Anouk hebben onze droombruiloft waargemaakt. Het was echt een geweldige dag!!!! Alles was van begin tot het eind super geregeld, duidelijk, geen onverwachte kosten of verrassingen.

Petra en Anouk zijn onwijs creatief en enthousiast. Zij zetten zich samen met de rest van het team non-stop voor meer dan 200% in. Onze gasten hebben later regelmatig laten weten dat zij de dag zo goed georganiseerd vonden en zich zo goed hadden vermaakt.

Organitief heeft veel contact met leveranciers en cateraars waardoor wij zeker wisten dat de kwaliteit van bijvoorbeeld het eten uitstekend zou zijn. Wij zijn Organitief enorm dankbaar voor alle energie die zij in onze bruiloft hebben gestoken en het oog voor detail. Het kon gewoon niet beter!! Bij Organitief is jouw evenement of feest echt in hele kundige handen.

Hiske & Sebas

Lees de volledige recensie

Wedding planner

“Fantastisch dat een feest waarbij minstens evenzoveel kinderen als volwassenen aanwezig zijn (120 in totaal!) zo soepel en ongewongen kon verlopen en er voor ieder wat wils was. Ik overdrijf niet als ik zeg dat er zonder jouw aansturing misschien geen huwelijk zou zijn geweest.”

Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag

Petra. Een professionele vakvrouw met een persoonlijke, hartverwarmende aanpak. Je hebt haarfijn aangevoeld welke “kleur en geur” we deze dag wilde geven. Je persoonlijke inbreng daarbij en oog voor detail (blaarpleisters achter de hand voor de bruid, chocoladefontein voor de kids, m’n sieraden een schot in de roos, het orginele gastenboek, dat fonkelende liefdesdrankje bij de koffie, je hulp bij de “surpise vrijgezellen-dag voor ons beiden” en ga zo maar door) maakten onze dag, maar zeker ook de aanloop-periode er naar toe, onvergetelijk.

Evenementenbureau Scheveningen / Den HaagFantastisch dat een feest waarbij minstens evenzoveel kinderen als volwassenen aanwezig zijn (120 in totaal!) zo soepel en ongewongen kon verlopen en er voor ieder wat wils was. Ik overdrijf niet als ik zeg dat er zonder jouw aansturing misschien geen huwelijk zou zijn geweest. Van begin tot eind hield je op subtiele wijze de overall planning in de gaten en zorgde ervoor dat we dat we op tijd in actie kwamen of beslissingen namen, zonder daarbij voor ons stress te veroorzaken. Dus nogmaals …. reuze bedankt voor deze geweldige dag, maar vooral ook voor de bijzonder plezierige wijze waarop deze tot stand kwam. Petje af!

Maiko & Gert Jan

Lees de volledige recensie