Selecteer een pagina

Partner programma / buitenlandse gasten

Komt het wel eens voor dat er buitenlandse gasten en/of partners op bezoek komen bij uw organisatie? Naast het zakelijke aspect van dit soort bezoeken, zit er ook een sociaal aspect aan verbonden. Wilt u een sociaal programma bieden aan uw klanten, maar heeft u hier zelf geen tijd voor? OrganiTief kan dit voor u uit handen nemen en bijvoorbeeld een dag organiseren waarbij uw gasten kennis maken met Nederland of bepaalde steden.

Hieronder vindt u enkele referenties van programma’s die OrganiTief in het verleden voor internationale gasten en partners georganiseerd heeft.

Sociaal programma voor buitenlandse gasten

“De waardering van de groep was hoog en de indruk van Nederland positief en vriendelijk neergezet.”

Als onderdeel van een training voor buitenlandse gasten, werkzaam bij het Ministerie van Financiën, werd een sociaal programma georganiseerd. Tot op heden had de Rijksacademie voor Financiën, Economie en Bedrijfsvoering dit altijd in eigen hand gehad, maar dit keer werd de organisatie voor dit onderdeel uitbesteed. De aanpak van het team buitenland van de Rijksacademie wordt gekenmerkt door maatwerk en een persoonlijke aanpak. Een tip leidde ons naar de website van Organitief. De website sprak aan, in het bijzonder de beloofde hartverwarmende aanpak en maatwerk.

Het contact met Petra Polderman is te omschrijven als meedenkend en klantgericht. De voorpret was het halve werk en de gasten mochten zelfs meebeslissen over de invulling van het programma van de dag. Gekozen werd voor een tour door Holland met een bezoek aan de Zaansche Schans en aan Amsterdam. Het werd een echte uitdaging, want het weer was op zijn zachts gezegd winters en de groep groot en divers met bijna 50 deelnemers uit 10 verschillende landen. De waardering van de groep was hoog en de indruk van Nederland positief en vriendelijk neergezet. Een belangrijke bijdrage aan het succes van de totale training voor buitenlandse gasten was geleverd. Enerzijds kregen de gasten een toeristische indruk van Nederland en daarnaast werd de ruimte geboden om elkaar beter te leren kennen. De beoogde doelstelling is daarmee met een pluim behaald en de opdracht geslaagd.

Vanuit de ogen van een opdrachtgever: voor herhaling vatbaar en een aanbeveling waardig.

Suzan Ouwerkerk, Rijksacademie

Lees de volledige recensie

 

Chinese delegatie

“Het Medisch Centrum Haaglanden had twee weken lang een Chinese delegatie van twee artsen op bezoek. OrganiTief nam ons het sociale programma uit handen.”

Met alle flexibiliteit en snelle juiste inschatting van de culturele verschillen heeft de organisatie van Petra Polderman de heren Wang diverse kanten van Nederland kunnen laten zien. Er kon ingespeeld worden op de weersomstandigheden, op toch al bekende plaatsen, op moeheid van de gasten enz. De begeleiding was vriendelijk en correct en het scheelde ons zeeën van tijd.

De besprekingen vooraf, tussentijds en achteraf verliepen vlot en er werd goed ingespeeld op de situatie. Ook het financiële plaatje was uitstekend: duidelijk, zonder verrassingen achteraf en in verhouding. Complimenten vanuit MCH.

Ilse Assies, In- en Externe Communicatie MCH

Lees de volledige recensie

 

Delft Tour with guests from abroad

“From our first meeting with Petra, we knew that she was the right person for the job. She was very friendly and full of great ideas.”

The Carlton Ambassador Hotel recommended us to contact Ms Petra Polderman (OrganiTief) to help us organise an excursion to Delft (in English) for a group of 10 international guests. From our first meeting with Petra, we knew that she was the right person for the job. She was very friendly and full of great ideas. The ladies had a wonderful day with Petra. It was so nice to have someone else organise this excursion, so that we could concentrate on the meeting.

Mrs Willy de Zoete, Senior Administrative Assistant, Hague Conference on Private International Law

Lees de volledige recensie