Selecteer een pagina

Incentive

Wilt u een incentive organiseren voor uw hardwerkende medewerkers, maar weet u niet waar u moet beginnen met de organisatie ervan? OrganiTief is een full service bureau dat de gehele organisatie voor u uit handen neemt. Een incentive naar Amsterdam, Den Haag of elke andere plaats in Nederland, een groot budget of een klein budget, één dag of meerdere dagen, 150 personen of 10 personen? OrganiTief maakt voor elke aanvraag een passende offerte en altijd binnen uw budget. Laat de organisatie aan ons over, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken en bent u verzekerd van een geslaagde incentive!

Incentive Incentive Incentive Incentive Scheveningen

Hieronder vindt u enkele referenties van incentives die OrganiTief in het verleden georganiseerd heeft.

Incentive woonstichting KBV

“Ik kan wel zeggen dat het een heel geslaagde dag en avond is geworden. Alles was van begin tot het eind tot in de puntjes geregeld.”

Personeelsuitje Den HaagVoor ons jaarlijks personeelsuitje hebben we dit keer ervoor gekozen om Petra in te schakelen. Het moest een dag vol activiteiten worden en aansluitend een feestavond + overnachting. In goed overleg heeft Petra een compleet programma in elkaar gezet.

We vertrokken ’s morgens met de bus naar Zeeland met 40 medewerkers. Het ochtendprogramma bestond uit eilandhoppen in Zeeland. In teams moesten er verschillende opdrachten uitgevoerd worden. Binnen no time was iedereen nat en het was lachen, gieren en brullen. Tussen de middag was er een heerlijke lunch geregeld. ’s Middags gingen we klimmen op de 66e pijler bij Neeltje Jans. Dat is echt een hele belevenis. Voor de “minder actieven” onder ons, was er een alternatief programma. Die groep ging ’s morgens met een sloep het water op en ’s middags kregen zij een rondleiding op het Neeltje Jans park.

Personeelsuitje Den Haag organiseren

Omdat het vrijdag de 13e was, was er voor de avond gekozen voor het thema “Creepy Night”. De locatie was een kasteel in Renesse: een mooiere locatie kun je je niet voorstellen. Na een uitgebreid BBQ buffet eerst nog met z’n allen naar het Nederlands Elftal gekeken. Na de overwinning kon de sfeer al niet meer stuk. Het animatieteam speelde hier prima op in. Er wordt nu nog steeds gepraat over de personages die zijn neergezet. Na een swingende avond konden we lekker gaan slapen in onze kamers in het hotel van het landgoed. ’s Morgens een heerlijk ontbijtbuffet waarnaar we om 10.30 uur moe maar voldaan weer naar huis toe gingen.

Ik kan wel zeggen dat het een heel geslaagde dag en avond is geworden. Van de medewerkers hebben we alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad.

Complimenten aan de begeleiders van de activiteiten en het animatieteam. Het was helemaal top! En natuurlijk complimenten voor Petra. Alles was van begin tot het eind tot in de puntjes geregeld.

Lees de volledige recensie

 

15 jarig jubileumfeest Telecats

“Via een goede kennis van mij kwam ik in contact met Petra van OrganiTief. Dat contact was vanaf het begin erg goed en lekker duidelijk en dat bleef het.”

Eindelijk was het zover, het uitje van Telecats in verband met het 15 jarig bestaan. We gingen met 22 mannen en 1 vrouw 2 dagen het land in om spannende dingen te doen. We hebben geschermd, helikopter gevlogen en tandem en Quad gereden. Een erg belangrijk onderdeel is toch de plek waar je de avond en nacht doorbrengt. Een strand in de buurt had mijn voorkeur. Via een goede kennis van mij kwam ik in contact met Petra van OrganiTief. Dat contact was vanaf het begin erg goed en lekker duidelijk en dat bleef het.

Petra regelde een hotel voor ons in Scheveningen en dan zodanig dat we in 3 minuten hadden ingecheckt. Verder hebben we allen een vuurdoop gehad met golfsurfen. Het aantrekken van het zeer strakke surfpak heeft menig man doen besluiten nu toch maar eens te gaan lijnen. Het enthousiasme was echter boven verwachting nogal groot. Veel collega´s zijn van plan dat nog eens te doen. Dat zegt genoeg. Een echte aanrader.

Het eten was gepland bij Dap & Co aan de Scheveningse Haven. Het feit dat we er om half 7 waren en pas om 12 uur vertrokken zegt genoeg. Een uitstekende ambiance voor een groep. Goed volle glazen goede wijn, lekker eten en leuke bediening. Wat wil je nog meer. De prijs kwaliteit verhouding is daar uitstekend. Dat we na 12-en natuurlijk nog even het nachtleven moesten verkennen, spreekt voor zich. Door de activiteiten de dag er op waren de meeste katers gelukkig snel weg …

Wim Luimes

Evenementenbureau Scheveningen voor personeelstuitjeEvenementenbureau Scheveningen voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen voor jubileum

Lees de volledige recensie