Selecteer een pagina

Jubileum

Een uitje ter ere van het 15 jarige jubileum van uw bedrijf, een feest voor al uw jubilarissen of een werknemer op een speciale manier bedanken voor z’n 25 jaar trouwe dienst bij uw bedrijf. Er zijn genoeg redenen om een jubileum te vieren en hiervoor een feest of speciale dag te organiseren. OrganiTief neemt de organisatie van dit jubileum van u over en zorgt voor een onvergetelijke avond of dag.

Evenementenbureau Scheveningen voor jubileum Evenementenbureau Scheveningen voor jubileum Evenementenbureau Scheveningen voor personeelstuitje

 

Hieronder vindt u enkele referenties van jubilea die OrganiTief in het verleden georganiseerd heeft.

12,5 jarig bestaan

“Petra kan lekker snel schakelen en ideeën uitwisselen!”

Jubileumuitje

Met ons 12.5 jaar bestaan wisten we niet waar je moet beginnen om iets in elkaar te zetten om dit te vieren, Petra heeft ons met 5 jarig bestaan leuk geholpen en we wilden vanwege de kosten het eerst allemaal zelf regelen maar zijn hier vlug mee gestopt. We hebben Petra gebeld die lekker snel kan schakelen en ideeën uitwisselen en kwam met een leuk plan. En voor de kosten hoeft je het niet te laten het gaat eerlijk en openlijk. Deze is achteraf ook zeer goed bevallen bij zowel personeel als directie die nergens aan hoefde te denken en ook een leuke bewuste dag heeft gehad. Wij weten al wie we voortaan bellen met een feestje PETRA natuurlijk.

Lees de volledige recensie

 

Feest voor jubilarissen

“Deze avond was van het begin tot het eind uitstekend georganiseerd door Petra. Mijn complimenten hiervoor!”

Zoals elk jaar, organiseert de KBV een feest voor de jubilarissen van dat jaar. Dit jaar was ik, samen met 3 andere collega’s, de gelukkige. Dit keer was ervoor gekozen om het uit te besteden aan Petra. Zij heeft ook het jaarlijkse bedrijfsuitje georganiseerd en dit was erg goed bevallen!

Het jubilarissenfeest werd gehouden in een kasteel in de buurt. Een erg mooie locatie! We werden hartelijk ontvangen en kregen een drankje aangeboden. Er was voor gekozen om iedereen te laten kiezen uit diverse workshops. Dit in tegenstelling tot voorgaande jaren. Ik vond dit een erg leuk idee, er waren veel workshops waaruit je van tevoren een keuze kon maken: tapas maken, bonbons maken, sushi maken, jongleren, wijn proeven, whisky proeven, enzovoorts.

Na de workshops was er een uitgebreid buffet klaargezet. Er was voor ieder wat wils: salades, diverse soorten vlees en een overheerlijk toetje van ijs en vers fruit.

Na het buffet startte de band met swingende muziek, met als gevolg dat iedereen al snel op de dansvloer stond. Er werd de rest van de avond geswingd en voor we het wisten, was het al twaalf uur, het einde van dit geweldige feest.

Deze avond was van het begin tot het eind uitstekend georganiseerd door Petra, met hulp van mijn collega’s Henrica en Hèlen. Mijn complimenten hiervoor!

Karin Groeneveld

Evenementenbureau Scheveningen voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen voor jubileum

Lees de volledige recensie

 

15 jarig jubileumfeest Telecats

“Via een goede kennis van mij kwam ik in contact met Petra van OrganiTief. Dat contact was vanaf het begin erg goed en lekker duidelijk en dat bleef het.”

Eindelijk was het zover, het uitje van Telecats in verband met het 15 jarig bestaan. We gingen met 22 mannen en 1 vrouw 2 dagen het land in om spannende dingen te doen. We hebben geschermd, helikopter gevlogen en tandem en Quad gereden. Een erg belangrijk onderdeel is toch de plek waar je de avond en nacht doorbrengt. Een strand in de buurt had mijn voorkeur. Via een goede kennis van mij kwam ik in contact met Petra van OrganiTief. Dat contact was vanaf het begin erg goed en lekker duidelijk en dat bleef het.

Petra regelde een hotel voor ons in Scheveningen en dan zodanig dat we in 3 minuten hadden ingecheckt. Verder hebben we allen een vuurdoop gehad met golfsurfen. Het aantrekken van het zeer strakke surfpak heeft menig man doen besluiten nu toch maar eens te gaan lijnen. Het enthousiasme was echter boven verwachting nogal groot. Veel collega´s zijn van plan dat nog eens te doen. Dat zegt genoeg. Een echte aanrader.

Het eten was gepland bij Dap & Co aan de Scheveningse Haven. Het feit dat we er om half 7 waren en pas om 12 uur vertrokken zegt genoeg. Een uitstekende ambiance voor een groep. Goed volle glazen goede wijn, lekker eten en leuke bediening. Wat wil je nog meer. De prijs kwaliteit verhouding is daar uitstekend. Dat we na 12-en natuurlijk nog even het nachtleven moesten verkennen, spreekt voor zich. Door de activiteiten de dag er op waren de meeste katers gelukkig snel weg …

Wim Luimes

Evenementenbureau Scheveningen voor personeelstuitjeEvenementenbureau Scheveningen voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen voor jubileum

Lees de volledige recensie

Jubileumdag 5 jaar Horizon Energy Partners

“Gedurende het hele uitje was Petra Polderman als organisator op de achtergrond aanwezig, om alles in goede banen te leiden. Wij hebben een onvergetelijk feest beleefd en kijken er met veel plezier op terug.”

Evenementenbureau Scheveningen voor jubileum

In het kader van ons 5 jarig jubileum wilden wij als bedrijf een groot feest organiseren; iets origineels, met een vleugje spektakel, kortom een feest om te onthouden. Om zoiets te bereiken hebben wij Petra Polderman en haar bedrijf OrganiTief in de arm genomen. Een aantal keer overleg over wensen en budget, waarna we alles met een gerust hart uit handen hebben kunnen geven. Er waren vele mogelijkheden; wij hebben gekozen voor een sportief programma op de Veluwe, ’s avonds een stadstoer door Arnhem, waarbij op creatieve wijze de verschillende restaurants waar we zouden dineren moesten worden gevonden. De overnachting in het prachtige landgoed Avegoor, aan de rand van de Veluwe, was pure verwennerij.

Evenementenbureau Scheveningen voor jubileum

Het spektakel van de avond was een vuurwerkshow op het gazon van het landgoed ter ere van ons jubileum. Ook geschenken voor het personeel aan het einde van het feest waren door OrganiTief uitstekend verzorgd. Gedurende het hele uitje was Petra Polderman als organisator op de achtergrond aanwezig, om alles in goede banen te leiden. Wij hebben een onvergetelijk feest beleefd en kijken er met veel plezier op terug.

Sophia Griffioen, medewerker Horizon Energy Partners

Lees de volledige recensie