Selecteer een pagina

Groepsuitjes

Een nieuwe stad ontdekken samen met uw vrienden, verschillende workshops volgen als familiedag of een wereldreis maken in Nederland. OrganiTief organiseert voor u een onvergetelijke dag met al uw vrienden, familie of beide.

Groepsuitje organiseren Den Haag / Scheveningen Groepsuitje organiseren Den Haag / Scheveningen Groepsuitje organiseren Den Haag / Scheveningen

Hieronder vindt u enkele vrienden en/of familiedagen die OrganiTief in het verleden georganiseerd heeft.

Vriendinnenuitje

“Een dag waar wij als groep nog steeds over zullen praten. Een dag die zeker aanbevelingswaardig is.”

Groepsuitje organiseren Den Haag / Scheveningen

Bedankt Petra voor de gezellige dag. Dankzij je inzet en enthousiasme, hebben wij ondanks de aanhoudenderegen toch kunnen genieten van het bijzondere programma dat jij voor onze vriendinnendag in elkaar hebt gezet. Een dag waar wij als groep nog steeds over zullen praten. Een dag die zeker aanbevelingswaardig is. Gewoon een TOP OrganiTief dag. Nogmaals dank!

Debbie van Bruggen

Lees de volledige recensie

Orde van de damestassen – workshop

“OrganiTief verwende samen met de gastvrouw de dames tussen de werkzaamheden door met de heerlijkste kleine en originele hapjes.”

OrganiTief heeft voor de vrouwelijke specialisten van het Lange Land ziekenhuis een geweldige workshop handtassen maken georganiseerd. Met veel enthousiasme maakte een ieder zijn eigen handtas onder perfecte begeleiding van de workshop leidster.

OrganiTief verwende samen met de gastvrouw de dames tussen de werkzaamheden door met de heerlijkste kleine en originele hapjes. De avond was een groot succes. Met veel dank voor de goede organisatie.

Marjolein de Bois

Groepsuitje organiseren Den Haag / ScheveningenGroepsuitje organiseren Den Haag / ScheveningenGroepsuitje organiseren Den Haag / Scheveningen

Lees de volledige recensie

Wereldreis – citytrip

“Al met al een zeer geslaagde dag en je leert er ook nog wat van.”

Het begon met een kopje thee en een waterpijp in een Iraans theehuis. Daarna “Latin Percussie” ik speel nu zo een authentieke “Samba Batucala”, nooit gedacht dat ik het in me had! Na zo intensief bezig te zijn hebben we wel trek gekregen dus een Afrikaans biertje en een indjerra rol gaat er wel in. Na deze heerlijke lunch weer op pad naar de Sabri Wiri Culturu Winkel, waar we ons alles laten vertellen over “Winti”, interresant en gezellig. Toen lopend naar Prabhakar Arya Samaadj Mandir, een Hindoestaanse temple, nog nooit binnen geweest.

Al met al een zeer geslaagde dag en je leert er ook nog wat van. Toen mijn dochter laatst vertelde dat ze op school het Hindoestaanse geloof behandelden riep ik natuurlijk vol enthiousiasme: Ik ben in een Hindoestaanse tempel geweest! Ze was sprakeloos !!!!!

Janneke Stoutjesdijk

Groepsuitje organiseren Den Haag / ScheveningenGroepsuitje organiseren Den Haag / ScheveningenGroepsuitje organiseren Den Haag / Scheveningen

Lees de volledige recensie

Dagje op stap met de Choco ladies

“Dankzij Petra hebben wij allen een zeer bijzondere intensieve dag beleefd. Kwaliteit en uiterst vakkundige organisatie stond hoog in het vaandel.”

Groepsuitje organiseren Den Haag / Scheveningen

Voor de derde maal in zeer korte tijd heeft Petra Polderman voor mij wederom een onvergetelijk partij georganiseerd. Ditmaal was het voor mijn vriendinnenclub, de Choco Ladies, een kruistocht door Delft. Het merendeel van de dames begon met een workshop bonbons maken. De meest prachtige niet te versmaden creaties vulden onze leuke doosjes en tasjes.

De overige dames genoten van de stadswandeling onderleiding van een gids. Voor de borrel had Petra een zeer leuk origineel café gevonden. Perfect voor de gelegenheid.

Groepsuitje organiseren Den Haag / Scheveningen

De hapjes waren zeer verzorgd. Het voorafje en diner werden beide in aparte zeer originele sfeervolle locaties genuttigd. Beide restaurants leverde geweldige kwaliteit en service. De avond werd gevuld met onvergetelijke warme dierbare verrassingen. Dankzij Petra hebben wij allen een zeer bijzondere intensieve dag beleefd. Kwaliteit en uiterst vakkundige organisatie stond hoog in het vaandel.

Marjolein de Bois

Lees de volledige recensie