Selecteer een pagina

Jubileum

Viert u uw zilveren of gouden huwelijk en wilt u dit jubileum delen met al uw vrienden en familie? OrganiTief organiseert voor u en uw partner een dag die u nooit vergeet: Een themafeest, een dagje weg of een feest in het café waar u en uw partner elkaar ontmoet hebben? Er zijn genoeg mogelijkheden om uw jubileum te vieren en OrganiTief helpt u hier graag mee!

Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileum Evenementenbureau Scheveningen voor jubileum Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileum Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileum

Hieronder vindt u enkele referenties van jubilarisfeesten die OrganiTief in het verleden georganiseerd heeft.

Duits themafeest

“Ik moet vertellen dat het een feest was om nooit te vergeten. Alles klopte van muzikant tot hapjes aan toe.”

Op 8 december 2012 waren wij 25 jaar getrouwd. Wij wilden er een groot feest van maken maar wel zo dat wij er niets aan hoefde te doen (allebei werkend). Ik dacht gelijk aan Petra van OrganiTief. Ik wist dat zij feestjes tot in de detail regelde. De ideeën die ik had, een ”Duitsbierfeest”, heb ik haar verteld, waarbij iedereen verkleed moest zijn etc. Petra is er mee aan de slag gegaan. Ik moet vertellen dat het een feest was om nooit te vergeten. Alles klopte van muzikant tot hapjes aan toe. Het feest duurde tot in de vroege uurtjes. Wij en onze gasten vergeten dit fantastisch feest nooit meer.

Petra, nog heel veel dank ervoor.

Anita Heemskerk

Evenementenbureau Scheveningen voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileum

Lees de volledige recensie

2 Vriendinnen, samen 100

“Het was zo’n luxe om zoveel aan Petra te kunnen overlaten, terwijl het toch helemaal ons feest was/bleef, zoals wij het wilden, het ons voorstelden van te voren.”

Op een zaterdag in september vierden we samen onze 50ste verjaardag in een strandtent in Scheveningen. Al jaren eerder was dat plan ontstaan en hadden we ook vrij snel erbij bedacht dat we graag Petra in de arm namen om het grootste deel van de organisatie op zich te nemen, zodat wij alleen maar bezig hoefden te zijn met de leuke kanten van de voorbereidingen -de voorpret dus- en het genieten zelf tijdens van ons feest.

Het liep allemaal super! Het was zo’n luxe om zoveel aan Petra te kunnen overlaten, terwijl het toch helemaal ons feest was/bleef, zoals wij het wilden, het ons voorstelden van te voren. We waren zo ontspannen en zo zeker dat alles bij Petra in goede handen was, dat we zelfs bijna te laat kwamen op ons eigen feestje 🙂

Het werd een zalige avond met 100 man/vrouw in de strandtent en er was vanaf het eerste moment een erg fijne sfeer. de DJ zorgde dat de dansvloer goed vol bleef en we denken dat iedereen het erg naar zijn zin gehad heeft. een feest om echt helemaal nooit meer te vergeten!”

Agaath & Saskia

Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileum

Lees de volledige recensie

25 jarig huwelijksfeest in Den Haag

“Wij hebben een hele fijne dag gehad, prachtig weer en alle aandacht voor de gasten omdat Petra de hele dag aanwezig was om alles te regelen.”

Samen 25 jaar getrouwd zijn is toch iets om eens goed te vieren, daarom besloten wij om Petra Polderman en haar bedrijf OrganiTief in te huren.

Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileumZelf hadden wij ook wel wat ideen om te dag in te vullen, maar het is heel prettig als Petra alles op een rijtje zet en alle mogelijkheden doorneemt, daarnaast heeft zij veel creatieve voorstellen.

Samen met Petra heb ik een aantal locaties bezocht waar zij vooraf afspraken mee had gemaakt. Vervolgens heeft zij voor ons de opties allemaal keurig uitgewerkt en hebben wij hierna de keuze voor de dag gemaakt. De dag bestond uit meerdere onderdelen en het gezelschap bestond uit drie groepen die uiteindelijk bij het avondprogramma bij elkaar kwamen. De dag begon bij een brasserie waar Petra ons opwachtte, na een kopje koffie hebben wij een werkelijk prima lunch gehad. De brasserie is prachtig gelegen nabij een museum.

Na de lunch vertrokken wij met een gehuurde bus naar de volgende activiteit, vooraf hadden wij door middel van de uitnodiging de gasten een keuze laten maken voor het bezoek aan het Vredespaleis of voor het distileermuseum in Den Haag. De groep was dus tijdelijk gesplitst, zelf was ik aanwezig in het Vredespaleis alwaar we een boeiende rondleiding kregen door dit imposante gebouw. Mijn man was met de andere groep in de knusse distilleerderij waar het prima vertoeven was en de likeurtjes en de jeneversoorten te proeven waren.

De bus bracht ons gezelschap en Petra vervolgens naar de volgende lokatie voor een rondvaart door de Haagse grachten. Wij hadden een hele goede gids die heel veel over Den Haag vertelde. Den Haag via het water is toch weer een heel ander Den Haag dan over de weg; eigenlijk ook nooit geweten dat Den Haag zoveel plekken heeft waar je onder de weg kunt doorvaren.

Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileumHierna zijn wij naar de volgende, unieke lokatie gegaan: een moderne gelegenheid in het centrum van Den Haag. Aldaar hebben wij met de inmiddels grotere groep een prima warm en koud buffet gehad. Om ongeveer 20.30 kwamen de rest van de gasten en hebben wij nog een hele gezellige avond gehad. Aan het eind van de avond heeft de bus het ochtendgezelschap weer teruggebracht naar de auto`s c/q de huisadressen. Wij hebben een hele fijne dag gehad, prachtig weer en alle aandacht voor de gasten omdat Petra de hele dag aanwezig was om alles te regelen. Nog bedankt voor de fijne dag!

Lees de volledige recensie

Samen 50-feest

“We hebben een heerlijke feest gehad met goede wijn, en lekkere en originele hapjes die enthousiast ontvangen werden door onze gasten. “

Omdat wij allebei vijftig zouden worden, besloten we het samen en uitgebreider dan normaal te vieren. Om zelf van de avond te kunnen genieten, hebben we OrganiTief ingeschakeld om de drankjes, hapjes en de versiering van onze woonkamer te verzorgen. En dat was een geweldig idee. We hebben een heerlijke feest gehad met goede wijn, en lekkere en originele hapjes die enthousiast ontvangen werden door onze gasten. Een aanrader!

Gert-Jan en Caroline van den Ende

Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileumEvenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileum

Lees de volledige recensie