Selecteer een pagina

Jubileum

Viert u uw zilveren of gouden huwelijk en wilt u dit jubileum delen met al uw vrienden en familie? OrganiTief organiseert voor u en uw partner een dag die u nooit vergeet: Een themafeest, een dagje weg of een feest in het café waar u en uw partner elkaar ontmoet hebben? Er zijn genoeg mogelijkheden om uw jubileum te vieren en OrganiTief helpt u hier graag mee!

Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileum Evenementenbureau Scheveningen voor jubileum Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileum Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag voor jubileum

Hieronder vindt u enkele referenties van jubilarisfeesten die OrganiTief in het verleden georganiseerd heeft.

Duits themafeest

“Ik moet vertellen dat het een feest was om nooit te vergeten. Alles klopte van muzikant tot hapjes aan toe.”

Lees de volledige recensie

2 Vriendinnen, samen 100

“Het was zo’n luxe om zoveel aan Petra te kunnen overlaten, terwijl het toch helemaal ons feest was/bleef, zoals wij het wilden, het ons voorstelden van te voren.”

Lees de volledige recensie

25 jarig huwelijksfeest in Den Haag

“Wij hebben een hele fijne dag gehad, prachtig weer en alle aandacht voor de gasten omdat Petra de hele dag aanwezig was om alles te regelen.”

Lees de volledige recensie

Samen 50-feest

“We hebben een heerlijke feest gehad met goede wijn, en lekkere en originele hapjes die enthousiast ontvangen werden door onze gasten. “

Lees de volledige recensie