Selecteer een pagina

Organiseren verjaardagsfeest

Verrassingsfeest voor uw partner, dagje weg met vrienden en familie of wilt u een groot feest geven ter eren van uw eigen verjaardag. OrganiTief garandeert een onvergetelijke dag en/of avond en neemt al uw zorgen uit handen.


Verjaardagsfeest organiseren Verjaardag organiseren Verjaardagsfeest organiseren

Hieronder vindt u enkele verjaardagsfeesten en avonden die OrganiTief in het verleden georganiseerd heeft.

Mijn 50e verjaardag

“Petra zorgde zowel vooraf als tijdens voor een heerlijk “jarig”gevoel, zij nam op plezierige wijze de touwtjes in handen en zorgde voor de juiste keuzes, precies zoals ik het wilde.”

Mijn 50e verjaardag viel in juli, maar omdat iedereen dan op vakantie is, verplaatsten we het naar een latere datum in oktober. We namen de gok om toch een buitenprogramma te doen: fietsen door Den Haag. Het enige waar ik me zorgen over hoefde te maken was “het weer”, maar ja daar kan je weinig aan doen, dus ik liet het over me heen komen: heerlijk! Bovendien bleek het de warmste 18 oktober ooit te zijn. 15 vriendinnen om me heen en alles werd geregeld: van de lunch vooraf tot en met de borrel aan het eind. Omdat het zulk mooi weer was werd er voor gezorgd dat de barkrukken en statafels op de stoep voor het café kwamen te staan zodat we toch nog van de laatste zonnestralen konden genieten. Petra zorgde zowel vooraf als tijdens voor een heerlijk “jarig”gevoel, zij nam op plezierige wijze de touwtjes in handen en zorgde voor de juiste keuzes, precies zoals ik het wilde. Super geregeld; veel dank.

Lees de volledige recensie

Mijn verjaardagsfeest uit handen gegeven…..

“Ik ben meer dan tevreden en wat misschien nog wel meer zegt: mijn gasten waren allemaal vol lof over jou en wat en hoe je het hebt gedaan.”

Hierbij wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor mijn perfect georganiseerde verjaardagsfeest. Uit ervaring met onze personeelsactiviteiten wist ik al dat je goed bent, creatief en nauwkeurig in dit werk. Maar toch heb je mijn hoge verwachtingen nog overtroffen. Ik werd er echt blij van! Het is gewoon heerlijk om je op zo’n dag nergens druk over te hoeven maken. En zo was het ook: je zorgde overal voor; je zag zelfs kans om nog een praatje te maken met een gast die even alleen zat.

Je bent actief aanwezig en houdt alles haarscherp in de gaten. Ik ben meer dan tevreden en wat misschien nog wel meer zegt: mijn gasten waren allemaal vol lof over jou en wat en hoe je het hebt gedaan.

Janny Lambarts

Verjaardagsfeest organiserenVerjaardagsfeest organiserenVerjaardagsfeest organiseren

Lees de volledige recensie

Verjaardagsfeest thuis

“Ik had mezelf geen groter plezier kunnen doen dan m’n 50ste verjaardag te laten organiseren door Petra Polderman van OrganiTief!”

Verjaardagsfeest organiseren

Ik had mezelf geen groter plezier kunnen doen dan m’n 50ste verjaardag te laten organiseren door Petra Polderman van OrganiTief! Happen die ik nooit geproefd had, versiering zoals ik niet eerder gezien had en alle tijd om gast te zijn op mijn eigen feest. Je kan je laten verrassen in je eigen huis. Alles tot in de details verzorgd. De volgende ochtend liep ik langs het strand!

Brigitte Vos

Lees de volledige recensie

Verjaardagsfeest Welcome to St. Tropez

“Een superfeest “welcome to St. Tropez”, zonder omkijken en om nog lang op terug te kijken!”

Verjaardagsfeest voor 2 zussen van 16 en 18 jaar. Eén keer met alle vrienden en vriendinnen kunnen feestvieren: dansen en genieten. Dat is wat we aan Petra voorlegden: het resultaat? Een superfeest “welcome to St. Tropez”, zonder omkijken en om nog lang op terug te kijken!Verjaardagsfeest organiseren

Merci voor je advies Petra!

Vera & Simone Batelaan

Lees de volledige recensie

Receptie voor verjaardagsfeest

“Ik heb onbezorgd en zorgeloos kunnen genieten van het eigen feest.”

Verjaardagsfeest organiseren

Via via de tip “OrganiTief” gekregen en heb mijzelf toen verwend met een verzorgde verjaardagsavondpartij voor ca 45 gasten. Ik heb onbezorgd en zorgeloos kunnen genieten van het eigen feest. Alles was prima in orde waarvoor nogmaals heeldankuwel. Aan te bevelen!

Mw. R.Holst-de Witte

Lees de volledige recensie