Selecteer een pagina

Particulier, overige evenementen

Naast de verschillende thema’s die hiernaast weergeven zijn, organiseert OrganiTief nog veel meer. OrganiTief staat daarnaast open voor al uw ideeën en organiseert hiervoor het best passende evenement geheel naar uw wensen.

Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag

Hieronder vindt u enkele referenties van evenementen die OrganiTief in het verleden georganiseerd heeft.

Surprise-diner voor 40 mensen

“Organitief heeft voor ons een fantastische surprise avond georganiseerd voor 40 gasten.”

Organitief heeft voor ons een fantastische surprise avond georganiseerd voor één van de 40 gasten. De hele organisatie is super verlopen. Organitief staat voor orginaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Culinair was het uitstekend. Geruisloos worden de gerechten geprepareerd en geserveerd. De presentatie van de tafels, gerechten, de hele aankleding van de ruimtes zag er erg verzorgd en goed uit. Het was zeer plezierig om met het hele team samen te werken. Mijn complimenten voor het resultaat. Dit ook namens de gasten.”

Marjolein de Bois

Evenementenbureau Scheveningen / Den HaagEvenementenbureau Scheveningen / Den HaagEvenementenbureau Scheveningen / Den Haag

Lees de volledige recensie

50 jarig bestaan fietsenmaker

“De locatiekeuze, de kado-keuze en de geweldige begeleiding door Petra Polderman van OrganiTief hebben deze dag tot een groot succes gemaakt.”

De heer G. van den Ende uit de Badhuisstraat is in het zonnetje gezet. Naast een lunch en bezoek aan het fietsmuseum Velorama in Nijmegen werd de enthousiaste fietsenmaker een boek aangeboden. Het boek (‘de Grote Vriendelijke Fietsenmaker’) vormt de schakel tussen de fietsenmakerij en de huidige kinderboekenwinkel. De locatiekeuze, de kado-keuze en de geweldige begeleiding door Petra Polderman van OrganiTief hebben deze dag tot een groot succes gemaakt. Dank je wel!

Gert-Jan van den Ende

Evenementenbureau Scheveningen / Den HaagEvenementenbureau Scheveningen / Den Haag

Lees de volledige recensie