Selecteer een pagina

Personeelsuitje – Bedrijfsuitje – Personeelsfeest

Na een succesvol jaar bent u van mening dat uw personeel een leuke dag verdient. OrganiTief organiseert voor uw personeel een personeelsfeest dat ze nooit zullen vergeten. Een strandevenement in de winter, een stad ontdekken terwijl er een moord opgelost moet worden of een diner met aansluitend een spetterend feest. Maar niet alleen voor uw gehele organisatie organiseert OrganiTief uitjes en feesten, ook voor afdelingen en teams organiseert OrganiTief onvergetelijke evenementen.

Personeelsfeest Den Haag Personeelsuitje Den Haag Personeelsfeest Den Haag

Hieronder vindt u enkele referenties van bedrijfsuitjes en teamuitjes die OrganiTief in het verleden georganiseerd heeft.

OrganiTief heeft ons alles uit handen genomen.

“Het was geweldig dat wij gewoon door konden gaan met onze drukke werkzaamheden en op de dag zelf een fantastische ontdekkingsreis door ons nieuwe gebouw als teamdag hadden!”

PersoneelsfeestVoor de organisatie van onze teamdag op 3 november hebben we de hulp van OrganiTief ingeschakeld.

Nu zijn wij zelf gek op organiseren, maar omdat we midden in onze verhuizing van Den Haag naar Leidschendam zaten, hadden we hier echt geen tijd voor.

OrganiTief heeft ons alles uit handen genomen.

Het was geweldig dat wij gewoon door konden gaan met onze drukke werkzaamheden en op de dag zelf een fantastische ontdekkingsreis door ons nieuwe gebouw als teamdag hadden!

Personeelsfeest

Iedereen vond het super leuk en heeft het geweldig naar zijn zin gehad!

Petra en Anouk zou ik aan iedereen aanbevelen. Ze zijn gemakkelijk benaderbaar, laten iedereen in zijn waarde, denken en doen mee, leren iedereen snel kennen, passen zich aan en zijn absoluut servicegericht.

Chapeau voor Petra, Anouk en het team!

Céline Nauman – Haaglanden MC

Lees de volledige recensie

Wat een geweldig personeelsfeest!

“Wij als opdrachtgever hoefde slechts een goed humeur mee te nemen, want voor de rest zorgt Organitief!”

Personeelsfeest

Petra en Anouk hebben voor ons een personeelsfeest georganiseerd. Dit feest hebben ze van A tot Z geregeld, het begon op zaterdagmiddag met een teambuilding in een stad, daarna een geweldig diner en afsluitend een mooie feest avond met muziek incl. overnachting in een Michelin sterren hotel.


Personeelsfeest

Wat OrganiTief zo bijzonder maakt, is dat ze goed naar de klant luisteren en aanvoelen wat de klant echt wilt. Daar laten ze dan al hun ideeën op los zodat ze een mooi en ook nog een betaalbaar feest kunnen neerzetten. Het gaat tenslotte om de kleine dingen die bij OrganiTIef het verschil maakt. Hiermee bedoel ik dat ze overal aan denken, wij als opdrachtgever hoefde alleen maar een goed humeur mee te nemen want voor de rest zorgt Organitief! Petra en Anouk nogmaals bedankt voor deze geweldige dag, wij hebben met zijn alle echt genoten, helemaal Top!!

Danielle Verheijke – Softbrick

Lees de volledige recensie

 

Bedrijfsuitje verzorgd door OrganiTief

“Organitief is heel goed in het uit handen nemen van het bedrijfsuitje, en dit hebben we mogen ondervinden.”

Personeelsuitje Den HaagHet regelen van een bedrijfsuitje is een onderneming op zich. Na een aantal jaar zelf geprobeerd te hebben iets leuks te organiseren, hebben we dit jaar voor het eerst gekozen om dit uit te besteden. Conclusie, dit hebben we een aantal jaar te lang zelf willen regelen.

Personeelsuitje Den HaagDoen waar je goed in bent, is eigenlijk ons motto richting onze klanten. Organitief is heel goed in het uit handen nemen van het bedrijfsuitje, en dit hebben we mogen ondervinden. Organitief heeft ervoor gezorgd, dat we allemaal hebben kunnen genieten van een zeer goed georganiseerd bedrijfsuitje. We hebben de organisatie uit handen gegeven aan Petra en Anouk, en met succes.

Bedankt voor de organisatie. En voor degene die nog twijfelen, doe waar je goed in bent, en laat het organiseren over aan deze toppers!

Ernst Star namens Accent Accountancy

Lees de volledige recensie

 

Reünie ‘De Valken’

“Een perfecte locatie, binnen het budget, helemaal compleet met eten, drinken, muziek, techniek en dat alles via één aanspreekpunt: OrganiTief.”

Met een groepje van 5 man zouden wij ‘wel even’ een reünie voor 60 mensen organiseren. Iedereen kende wel een geschikte locatie en zou een offerte opvragen. Een professioneel organisator? Dat zouden we niet nodig hebben. Het secretariaat van één van ons kon ook wel ondersteunen. Dat viel dus vies tegen. De offertes waren vergelijkbaar als appels met peren, te duur, onvolledig of onaantrekkelijk en allemaal anders van opzet. Dat zou dus even wat meer tijd gaan vergen om dat allemaal te regelen. Een duidelijk geval van onderschatting!

Eén van ons kende OrganiTief en heeft de hulp van Petra Polderman ingeschakeld. Binnen een dag was het rond. Een perfecte locatie (de we zelf niet hadden bedacht), binnen het budget, helemaal compleet met eten, drinken, muziek, techniek en dat alles via één aanspreekpunt: OrganiTief. Lekker overzichtelijk.
Meer feest, voor hetzelfde geld (door de goede connecties van OrganiTief heeft zij betere afspraken) en een enorme tijdbesparing. De volgende keer starten we direct bij haar! Petra bedankt!

Michiel van de Weijer, Claassen, Moolenbeek & Partners

Lees de volledige recensie

 

Lab uitje

“Zoals in de flyer van OrganiTief beschreven “maatwerk in creatief organiseren” was na een enkel overleg met Petra Polderman, het programma gerealiseerd.”

Het streven was een activiteit, gezellig eten en daarna voor de liefhebbers nog de mogelijkheid om lekker te kunnen “swingen”. In alle opzichten heeft het programma aan deze eisen voldaan.

We zijn gestart bij een strandtent met een drankje, waar tevens uitleg werd gegeven over de City Game. De aanwezigen werden verdeeld in 3 groepen. De opdracht was dat we zoveel mogelijk geld moesten zien weg te spelen door allerlei opdrachten uit te voeren (met foto’s, vragen, elkaar uitdagen met spelletjes, portemonnees te verstoppen e.d.). De teams werden steeds fanatieker naar mate de tijd vorderde. Onder het genot van een hapje en een drankje werd de winnaar van het spel bekend gemaakt. Erg leuk waren de foto’s welke onderweg tijdens het spel zijn gemaakt. De link met de foto’s kregen we ook toezonden.

De volgende stap van het programma was bij een bekende pianobar in Scheveningen. Door het vele lopen tijdens het spel, was de trek in eten toegenomen. Hier hebben we genoten van de nodige drankjes en een heerlijk 3-gangen keuze menu.

Na het eten was er voor de liefhebbers de mogelijkheid om de avond swingend te eindigen. Het was een zeer geslaagd labuitje, mede door de goede organisatie van OrganiTief.

Jeannet Lut – Haga ziekenhuis

Lees de volledige recensie

 

Verjaardag met collega’s – teamuitje

“Het is gewoon heerlijk om zo’n feest aan jou uit te besteden en te kunnen vertrouwen dat alles simpelweg goed komt en ik als klant geen enkele zorg hoef te hebben.”

Ter gelegenheid van mijn verjaardag wil ik iets doen/ondernemen met de collega’s, maar….wat? Hopelijk kun en wil jij helpen met ideeën en organisatie.

verjaardagsfeest organiseren

Zo luidde mijn verzoek aan jou omdat het mijzelf weer eens aan ideeën ontbrak. Jij kwam meteen, maakte een “keuzemenu” en samen met jou kon ik wel tot een besluit komen; het evenement in Leiden, bestaande uit lunch in de bus, rondvaart door de singels, stadsspel in groepjes en diner als afsluiting werd een groot en dan bedoel ik ook GROOT, succes.
Personeelsuitje Scheveningen, Den Haag, Leiden, Delft Iedereen was enthousiast, ikzelf niet in het minst, over de hele middag en avond en niemand vond het erg dat het iets later werd dan verwacht, in tegendeel. De collega’s hebben het er, nu weken later, nog vaak over.

Hierbij nogmaals mijn dank dat je je vak zo goed verstaat en uitoefent. Het is gewoon heerlijk om zo’n feest aan jou uit te besteden en te kunnen vertrouwen dat alles simpelweg goed komt en ik als klant geen enkele zorg hoef te hebben.

Janny Lambarts

Lees de volledige recensie

Jubileum teamuitje

“Wij bedanken Petra voor de perfecte organisatie en bedanken het bestuur voor het grote feest. Het was een mooie, gezellige start van het nieuwe schooljaar.”

Vandaag hebben de teamleden een mooi feest mogen vieren i.v.m. het 60 jarig bestaan van de school.

Personeelsuitje Scheveningen, Den Haag, Leiden, Delft

Om 13u reden wij met de bus naar Delft. Eerst kregen wij instructie voor het maken van een eigen strip met fotocamera en laptop. In de straten van Delft werden de mooiste foto’s gemaakt en vervolgens werden deze geplakt in de strip en werden er fraaie teksten bij gemaakt.

Personeelsuitje Scheveningen, Den Haag, Leiden, Delft

Daarna was er genoeg tijd om te borrelen om vervolgens heerlijk te dineren bij een leuk restaurant. Om 22.00u werden wij weer voor de school afgezet. Wij bedanken Petra voor de perfecte organisatie en bedanken het bestuur voor het grote feest. Het was een mooie, gezellige start van het nieuwe schooljaar.

Dick van Arkel

Lees de volledige recensie

 

Afscheid collega – teamuitje

“Kortom het was een zeer geslaagde dag, waar nog lang over nagepraat zal worden.”

Op deze wijze wil ik je hartelijk danken voor het organiseren van ons afdelings uitje.
De originele invulling is zeer goed ontvangen. Daarnaast was alles tot in de puntjes geregeld, waardoor wij ons bezig hebben gehouden met het beleven van de dag. Onverwachte “issues” rond parkeren en diëten zijn door jou direct opgepakt en opgelost. Ook kreeg ik de complimenten uit het team dat je heel natuurlijk je weg vindt binnen het team en het daardoor lijkt alsof je al tijden onderdeel bent van de groep. Kortom het was een zeer geslaagde dag, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Dennis de Wit
Teamleader Accounts Receivable

Lees de volledige recensie

Personeelsuitje Bookit

“Dankzij Organitief verliep de hele dag op rolletjes, waardoor iedereen van Bookit optimaal heeft kunnen genieten van deze mooie stad.”

Zaterdag 8 september 2012 heeft een deel van het personeel van Bookit (bekend van Weekendjeweg.nl) op een zeer unieke manier de stad Den Haag leren kennen. Organitief had voor ons een maatwerk arrangement samengesteld. Bestaande uit de combinatie: actief, gezelligheid en educatie. Een gevarieerd ochtendprogramma bestaande uit een vaartocht, diverse hotel bezoeken, met een gezellige picnick nabij het Malieveld.

Het middagprogramma werd grotendeels ingevuld door een super leuke fietstour met de Haagse Nachtburgermeester René Bom, waarbij unieke locaties werden bezocht. Dankzij Organitief verliep de hele dag op rolletjes, waardoor iedereen van Bookit optimaal heeft kunnen genieten van deze mooie stad.
Nogmaals dank!

Ed Trentelman, Commercial Director Bookit / Weekendjeweg.nl

Personeelsuitje organiserenPersoneelstuije - Den Haag, Scheveningen, Delft, LeidenVaren - personeelstuitje Den Haag

Lees de volledige recensie

Bedrijfsuitje Ministerie van Financiën

“Petra heeft voor een programma gezorgd waar iedereen aan het einde van de dag enthousiast over was.”

Bij de organisatie van ons bedrijfsuitje hebben we Organitief dit jaar voor het eerst betrokken. Petra heeft voor een programma gezorgd waar iedereen aan het einde van de dag enthousiast over was. Daarnaast is het prettig dat zowel in de voorbereiding als op de dag zelf de begeleiding uit handen genomen wordt: dit heeft ze erg goed gedaan.

Jorn Postma, Ministerie van Financiën

Foto’s: Cindy Mulder Fotografie

bedrijfsuitje - ScheveningenStrandactieviteiten bedrijfsuitje Scheveningen

Lees de volledige recensie

Utrecht ontdekt Den Haag – bedrijfsuitje

“Het Haagse uitje was een leuke, goed verzorgde en verrassende dag.”

Personeelsuitje Utrecht ontdekt Den Haag

Na een rondleiding door New Babylon en een lunch, reed de bus naar de volgende bestemming. Een rondvaart (Amsterdam en Utrecht hebben grachten, maar Den Haag?) en een museum (wat stoffige herinneringen aan schoolreisjes borrelen omhoog). Maar niets van dat alles. Vanuit de boot krijg je een fraaie, andere blik op de stad. Soms wel diep bukken, want niet alle bruggen zijn hoog genoeg. Ook het museum was verrassend. Naast het proeven van allerlei drankjes was de woordenstroom van de gastvrouw niet te stuiten. Nederlandse uitdrukkingen, zoals “over de brug komen” werden uitvoerig belicht. Niks stoffig dus. Op naar Scheveningen waar een uitstekend bbq/buffet wachtte. Kortom een geslaagde, goed verzorgde dag.

Lees de volledige recensie

 

Teamuitje de Elout

“Wanneer wij weer aan de beurt zijn om onze teamdag te organiseren, zullen we zeker weer bij OrganiTief aankloppen.”

Personeelsuitje Den Haag

Voor de jaarlijkse uitgaansdag van ons schoolteam, kwamen we na veel surfen en zoeken bij Petra terecht. Ons schoolteam is zeer gemêleerd qua leeftijd en smaak, dus best lastig om uit het overvolle aanbod van uitjes in Nederland te kiezen. De 4 leden van de uitgaanscommissie hebben in het oriënterende gesprek met Petra al onze wensen kenbaar gemaakt en in het 2e gesprek, kwam ze al meteen met 4 voorstellen voor in Den Haag en 2 in Delft. Uiteindelijk hebben we voor Den Haag gekozen en omdat wijzelf ook wilden genieten van deze dag hebben we aan Petra gevraagd tijdens de dag aanwezig te zijn.

Personeelsuitje Den Haag

Dat genieten is gelukt, het is een fantastische dag geworden waar door het afwisselende programma voor ieder teamlid wel wat in zat. Na afloop niets dan enthousiaste verhalen. Wanneer wij weer aan de beurt zijn om onze teamdag te organiseren, zullen we zeker weer bij OrganiTief aankloppen.

Joop Bal, Basisschool de Elout

Lees de volledige recensie

Teamuitje Reuma / Reva

“Dus, al met al, weer een zeer geslaagde dag met voor ieder wat wils. Petra, bedankt voor het organiseren van deze leuke dag!”

Personeelsuitje Den Haag

Begin juli was het weer tijd voor om met z’n allen een dagje er op uit te gaan. Petra Polderman had een mooie dag voor ons uitgestippeld die begon met een wandeling vanuit het Westeinde Ziekenhuis naar het Noordeinde, alwaar we in een winkel een keur aan taartjes mochten proberen, zeker een aanrader om nog eens terug te gaan om de goddelijke chocoladetaart te eten!

Personeelsuitje Den HaagNa de taart was het op naar het Vredespaleis, waar een rondleiding gepland stond. Omdat je daar niet zomaar binnen kan wandelen was het voor veel van ons de eerste keer dat we er waren, ondanks dat de meesten toch rasechte Hagenaren zijn. De rondleiding was zeer de moeite waard. Het Vredespaleis is echt prachtig: mooie vloeren, mooi glas in lood, mooie zalen, noem maar op.

Na dit bezoek werden we op de tram gezet voor een rondvaart door de grachten van Den Haag. Heel erg leuk om alle bekende plekken van Den Haag vanaf het water te zien! Na de vaart, die redelijk met rosé besprenkeld was, hadden we natuurlijk honger, want varen maakt hongerig! Vervolgens werden we naar een Japans restaurant meegenomen alwaar we konden kiezen uit 3 menu’s, dus voor ieder wat wils. We hebben heerlijk gegeten en lekker bijgekletst.

Personeelsuitje Den Haag

Dus, al met al, weer een zeer geslaagde dag met voor ieder wat wils. Petra, bedankt voor het organiseren van deze leuke dag!

Angela Kriek

Lees de volledige recensie