Selecteer een pagina

Teambuilding

Teambuilding is een middel dat zowel nuttig als ontspannend kan zijn. Het is niet alleen een geschikt middel om toe te voegen aan bedrijfsuitjes, maar het is ook een geschikte manier om uw personeel in een korte tijd kennis te laten maken met elkaar. Dit kan bijvoorbeeld goed van pas komen bij het fuseren van uw bedrijf met een ander bedrijf, maar ook bij het samenvoegen van verschillende afdelingen binnen uw bedrijf. OrganiTief organiseert graag voor u een succesvol teambuildingprogramma die past bij uw personeel en bedrijf.

Hieronder vindt u enkele referenties van teambuildingprogramma’s die OrganiTief in het verleden al samengesteld heeft.

Great organization with a short notice

“Overall the team event was a great success thanks to the perfect organization.”

About 10 days before we would have a European finance team meeting in Amsterdam, my manager asked me to help with the coordination of a team event. Because I don’t have any experience in this, one of my colleagues referred me to OrganiTief. I am really glad they could help me in such a short notice. After a few emails and phone conversations with Anouk, she proposed us to do a tour in a covered boat and get to know Amsterdam from the water. Since we wanted to have a combination of fun and information, they arranged for a Dutch guide on board who was telling funny stories about the city and in addition we played a bricks/gable bingo. The guide was really nice and creating a real good ambiance on the boat. My boss mentioned that it was the best boat tour she ever did in Amsterdam. After the boat tour we were dropped at a nice restaurant, where everything was well organized and we finished dinner and drinks in an appropriate time before being picked up by the bus to end our day. Overall the team event was a great success thanks to the perfect organization. I will for sure recommend Orgnatief to other colleagues or companies.

Cindy – Monsanto

Lees de volledige recensie

 

Een middag op de Solex

“OrganiTief, het evenementen bureau om iets te laten organiseren.”

Solex TourOnlangs, 02 juli 2015, zijn wij medewerkers van de afdeling Pathologie van het HagaZiekenhuis op pad geweest voor een teamuitje. Het team event werd georganiseerd door het evenementen bureau OrganiTief.

Op 02 juli aan het eind van de middag werd ons verzocht om voor de hoofdingang van het HagaZiekenhuis te verzamelen. Daar werden we opgevangen door Petra Polderman, eigenares van het organisatie bureau. Zij begeleide ons naar een bus die klaarstond om ons naar een voor ons onbekende bestemming te brengen.

Na een korte rit kwamen wij aan bij de Tuiderij in de Lier. Hier werd ons uitgelegd wat ons te wachten stond. Met een solex gingen wij een tocht maken door het Westland. Het is de bedoeling om in de stijl van de tijd te kleden en te solexen. Dat betekende kortweg dat wij met lange of korte leren jassen en kleine bijzondere helmen de tour gingen maken.

De tocht ging via verschillende kleine dorpjes, langs weilanden en diverse oversteekplaatsen. Iedereen had het enorm naar zijn zin. Het was een sportieve, niet te inspannende en bijzonder leuke ervaring om met een ouderwetse solex te rijden. Tijdens de tocht reed Petra diverse keren vooruit om iedereen op de foto te zetten, ook hadden we nog twee stops om wat te drinken. Na afloop van de tocht werd er een groepsfoto gemaakt.

Daarna kon iedereen zich een beetje opfrissen en was er een drankje en een borrelgarnituur. Na verloop van tijd stond de BBQ klaar en zijn we lekker gaan eten en genieten van het mooie weer. Aan het eind van de avond stond de bus weer klaar om ons naar huis te brengen. Tijdens de rit naar huis, en ook de volgende dagen, was iedereen enthousiast over het teamuitje en de organisatie.

Sinds drie jaar laat ik de organisatie van de teamuitjes over aan het evenementen bureau OrganiTief. De samenwerking en overleg ervaar ik als zeer prettig en professioneel en wil eindigen zoals het begin: OrganiTief, het evenementen bureau om iets te laten organiseren.

Cora Buis, Pathologie, HagaZiekenhuis

Lees de volledige recensie

 

Teambuilding

“Door OrganiTief kon ik zelf ook even rust nemen en genieten van het spel en het diner.”

Petra heeft mij enorm geholpen met het organiseren van een originele activiteit tijdens een intensieve twee-daagse training. Na een lange dag training wilde ik voor mijn collega’s een actief avondprogramma organiseren, zodat zij even de benen konden strekken en spelenderwijs konden ontdekken dat Scheveningen meer te bieden heeft dan het hotel. Met Petra’s activiteit is dat zeker geslaagd!

Bij de voorbereidingen kwam Petra met ontzettend veel leuke ideëen, voor elk wat wils. Tijdens de activiteit was Petra aanwezig, zodat ik zelf na een dag rondrennen en regelen ook even rust had en kon genieten van het spel en het diner. Petra had alles onder controle en ik kon ontspannen omdat ik wist dat zij alles in de hand had. Dat was echt heel erg fijn!

Ook mijn collega’s waren erg te spreken over het spel en organisatie, dat bij de evaluatie een gemiddelde beoordeling van 8.7 heeft gekregen! Intussen heb ik Petra’s gegevens ook aan andere relaties doorgespeeld zodat hun toekomstige team events minstens zo onvergetelijk worden!

Lieke Muller

Lees de volledige recensie

 

Prio op z’n Soomers – beachevent

“Door haar flexibele en directe instelling is ze een prettig mens om mee samen te werken.”

Teambuilding Scheveningen, Den Haag, Leiden, Delft

Petra is iemand die ook voor een gemêleerd publiek in staat is een gevarieerd programma neer te zetten, met voor een ieder wat wils. Door haar flexibele en directe instelling is ze een prettig mens om mee samen te werken.

Ze heeft onze vraag goed weten om te buigen naar een concreet voorstel, waarbij ze ook rekening houdt met een beperkt budget. De begeleiding die zij heeft ingezet is bovendien enthousiast en gemotiveerd: top!

Marieke van den Bosch
Directiesecretaris

Lees de volledige recensie

 

Teambuilding Monsanto

“The organization was perfect, Petra took care of every single detail.”


It has been a great experience to work with OrganiTief for the organization of our teambuilding activity. You should have seen our 33 participants doing Ice Sculpture! They were excited as kids and they really enjoyed it. We received excellent feedback after the activity and all of them were really proud of their piece of art. It was freezing that day but they were so into it that they didn’t even feel the cold.

The organization was perfect, Petra took care of every single detail. Not easy to deal with us as we were often having new ideas, even the day before the activity. Like having some music in the tent, etc. Petra made it possible for us, she is doing everything she can to make your event a success. We are definitely going to work with her in the future and are looking forward to it.”

Karine Thetaz

 Teambuilding Scheveningen, Den Haag, Leiden, Delft Teambuilding Scheveningen, Den Haag, Leiden, Delft

Lees de volledige recensie

 

In 24 uur kennismaken met collega’s – teambuilding

“Ook voor ons, de organisatoren, was het feest; Petra was er immers de hele 24 uur bij zodat wijzelf ook maximaal konden meedoen en genieten.”

Voor de kennismaking met onze collega’s bij de nieuwe directie wilden we 24 uur uittrekken. Het moest vooral een feestje worden. Best een klus, want het zou in totaal om ongeveer 100 personen gaan. Hoe zorg je dan dat het een feest wordt en vooral dat we na de 24 uur elkaar ook een beetje beter hadden leren kennen? Tot dan toe hadden we dit soort dagen altijd zelf georganiseerd, maar dit keer besloten we Petra Polderman en haar bedrijf OrganiTief in te schakelen. En met succes. Op basis van onze globale wensen en een goed gesprek is Petra aan de slag gegaan en korte tijd later lag er een uitgebalanceerd programma. Petra heeft alles geregeld, van begin tot eind.

De 24 uur was een feest. We hebben gespeeld, gedanst, gegeten, geslapen (niet veel), zijn creatief bezig geweest met schilderen en het maken van een stripboek waarin we zelf de hoofdrol speelden, en we hebben gewandeld door een niet-alledaags natuurgebied; allemaal onder het motto van kennismaken.

Ook voor ons, de organisatoren, was het feest; Petra was er immers de hele 24 uur bij zodat wijzelf ook maximaal konden meedoen en genieten. Alle deelnemers kijken terug op een zeer geslaagde 24 uur onder de bezielende leiding van Petra.

Elze Hemke

Teambuilding Scheveningen, Den Haag, Leiden, Delft Teambuilding Scheveningen, Den Haag, Leiden, Delft Teambuilding Scheveningen, Den Haag, Leiden, Delft

Lees de volledige recensie