Selecteer een pagina

Destination Management Company (DMC) met pit!

OrganiTief organiseert als Destination Management Company onder andere unieke evenementen, sociale- en partnerprogramma’s, teambuilding en workshops. Wij doen dat voor bijvoorbeeld de (internationale) gasten van uw congres. Uiteraard op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen en budget, maar vooral willen wij uw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen op de meest bijzondere locaties in en om Den Haag. Locaties, die nog niet bekend zijn bij het grote publiek en waar toeristen normaal niet over horen.Voor een strakke organisatie van vervoer, overnachtingen of andere behoeften schakelt u ook met een gerust hart deze professionele DMC in. Wij brengen al uw wensen bij elkaar!

OrganiTief weet als geen ander de beste plekjes in de regio Den Haag te vinden. Karakteristieke restaurants, luxe cateraars en hotels waar uw gasten als vorst behandeld worden. Wat dacht u van exceptionele vergaderlocaties, een picknick op een uitzonderlijke plek of een workshop tai chi in een adembenemend mooi gebouw? Door gebruik te maken van ons brede en betrouwbare netwerk kunnen wij eersteklas locaties, de beste kwaliteit en uitmuntende service garanderen. Bij ons is alleen het beste goed genoeg.

Of wij nu uw idee uitwerken of zelf ons creatieve brein aan het werk zetten om de meest originele oplossing voor uw vraagstuk te bedenken; bij OrganiTief zetten wij alles op alles. Werk samen met OrganiTief en u bent verzekerd van een vlekkeloze organisatie van de meest uiteenlopende evenementen. Zodat ook u te gast kunt zijn op uw eigen evenement!

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking via 070 – 331 99 79 of info@organitief.nl.

OrganiTief; omdat het ook anders kan!