Selecteer een pagina

Interim

Uw evenementen coördinator of event manager gaat op wereldreis, op zwangerschapsverlof of is om een andere reden langdurig afwezig en moet tijdelijk vervangen worden. Of er moet een grootschalig congres, lustrum of een ander evenement georganiseerd worden en heeft u hiervoor geen tijd of kennis in huis. Huur dan OrganiTief in! Wij komen graag op interim basis voor een paar uur of een paar dagen per week bij u op kantoor werken. Wij maken met u scherpe prijsafspraken en verzekeren u ervan dat de werkzaamheden volledig door lopen. Heeft u interesse in een samenwerking met OrganiTief? Dan komen wij graag langs voor een kennismakingsgesprek.

Projectmanagement

“Dankzij jou inzet is New Babylon Gardens, volledig ingerichte kantoren en flexibele werkplekken, met succes geopend.”

Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag

Jouw professionele werkwijze werd in ons team erg gewaardeerd. Hartelijk dank voor het delen van al jouw ervaringen en kennis, zeker op organisatorisch vlak hebben wij hier veel van geleerd!

Verder wil ik je ook graag bedanken voor het organiseren van het bedrijfsuitje dat een groot succes was. Dankzij jouw persoonlijke en enthousiaste inzet was ook dit weer een prettige samenwerking.

Namens het gehele team van New Babylon Gardens, New Babylon Meeting Center en New Babylon Piazza, super bedankt en graag tot snel!”

Arianne Cysouw, Senior Service Manager

Evenementenbureau Scheveningen / Den Haag

Lees de volledige recensie