Ons team

OrganiTief, opgericht in 2005, is een echt familiebedrijf. Anouk Tielen (dochter) en Petra Polderman (moeder) hebben van hun passie hun werk gemaakt. Als moeder en dochter gaan ze elke uitdaging aan en organiseren ze ieder evenemenent voor u met veel plezier!

Meer weten?

Anouk Tielen

Anouk Tielen, afgestuurd in 2013 als eventmanager, is sinds mei 2014 mede eigenaar van OrganiTief. Al vanaf haar studietijd heeft Anouk ervaring opgedaan in de evenementenbranche met het organiseren van bedrijfsevenementen, personeelsuitjes en vele andere uiteenlopende evenementen. Anouk is een enthousiaste, vrolijke, hard werkende vrouw die met heel veel plezier haar werk uitvoert.

Mobiel: + 31 (0)70 – 331 99 79
E-mail: info@organitief.nl

Petra Polderman

Petra Polderman heeft jarenlange ervaring met het organiseren van allerlei uiteenlopende activiteiten. Petra werkte als office-manager bij een aantal grote bedrijven, waar zij o.a. beurzen, bedrijfsevenementen en personeelsuitjes organiseerde. In deze periode is het idee ontstaan om zelfstandig te gaan werken en richtte zij in 2005 OrganiTief op. Petra is betrouwbaar, eerlijk, spontaan en creatief.

Mobiel: + 31 (0)6 – 50 924 910
E-mail: petra@organitief.nl